Testimoniale

 • Ne-am cunoscut cu partenerii de la Spakk Group în anul 2013 în cadrul unor proiecte dificile și care au fost finalizate cu succes chiar dacă ambele echipe se aflau la început de drum. Apreciem atât profesionalismul de care au dat dovadă la fiecare colaborare cât și calitatea umană a persoanelor din care colectivul Spakk Group este compusă. Credem că buna colaborare dintre noi se datorează faptului că împărtășim valori comune precum corectitudinea față de clienți și respectul acordat meseriilor pe care le practicăm.

  Paul Ferent - Civitas Consulting

 • UAT Comuna Dorolt a beneficiat de serviciile SC Spakk Group SRL Satu Mare in mai multe randuri, de fiecare data declarandu-ne foarte multumiti de colaborarea avuta. Am puncta in mod deosebit profesionalismul, solicitudinea si responsabilitatea de care au dat dovada de-a lungul derularii contractului. Este demn de remarcat faptul ca si dupa executarea lucrarilor, serviciilor am beneficiat in continuare de asistenta tehnica din partea firmei respective, dar si de disponibilitate in rezolvarea oricaror probleme ivite aferente acestor lucrari.

  Gaman Mihai - primar - Comuna Dorolt

 • Penitenciarul Satu Mare, cu sediul în mun. Satu Mare, str. Mileniului, nr. 2, își exprimă aprecierea față de colaborarea cu S.C. SPAKK GROUP S.R.L. Satu Mare. Colaborarea unității noastre cu această societate a început în anul 2013, prin achiziție publică de servicii de proiectare privind „DOCUMENTAȚIE DE AVIZARE A LUCRĂRILOR DE INTERVENȚII (D.A.L.I.) pentru lucrarea de intervenţii de natura investiţiilor la Penitenciarul Satu Mare” și a continuat în anul 2014 prin achiziție publică de servicii de proiectare privind „PROIECT TEHNIC pentru lucrarea de intervenţii de natura investiţiilor la Penitenciarul Satu Mare”.

  Comisar şef Romeo Petru POIANĂ

  Director Penitenciarul Satu Mare

 • Fildas

  Colaborarea dintre firma de arhitectura Spakk si departamentele implicate din cadrul lantului de farmacii Catena, filiala Satu Mare (BN, MM, SJ, SM) este o colaborare la nivel profesionist datorita serviciilor de inalta calitate oferite de profesionistii din cadrul firmei Spakk si reprezentantii departamentelor colaboratoare din cadrul Brandului Catena. Multumim pentru promptitudinea si seriozitatea cu care se raspunde la orice solicitare.

  Sopronyi Florin - Manager zonal filiala Satu Mare, Baia Mare, Salaj si Bistrita.